Klik hier om een offerte aan te vragen


Vanaf heden kunt u bij 123werkbladen.nl ook terecht voor een Dekton of RVS werkblad.Dekton:


Dekton is een ultracompact materiaal dat dankzij zijn unieke eigenschappen de allerhoogste kwaliteit en technische prestatie levert in vergelijking met andere bestaande materialen. Dekton is erg hard en gesloten. Het laat geen sappen, zuren of andere vloeistoffen door. De Dekton panelen zijn hard door het onder hoge druk samenpersen van de grondstoffen. Het heeft in tegenstelling tot composiet geen bindmiddel nodig omdat door het samenpersen de grondstoffen en moleculen bij elkaar worden gehouden. Het afbakken onder hoge temperaturen is vereist, want daardoor wordt Dekton hard en niet poreus. Kortom: Dekton is een nieuw, ultracompact, sterk en hard keukenblad met gesloten oppervlak.


Meer informatie over Dekton kunt u hier vinden.


RVS:


Een werkblad van roestvrij staal (RVS) biedt vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiŽne worden gevraagd. Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen ze goed in elke keuken. Het materiaal is hygiŽnisch en solide, en gaat jarenlang mee. Ideaal voor professioneel gebruik maar ook prachtig in een designkeuken.


Meer informatie over RVS kunt u hier vinden.


Vraag nu snel een offerte aan via ons vernieuwde en aangevulde offerte systeem en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie met een offerte.

Indien u een bezoek aan onze showroom wenst, kunt u contact met ons opnemen. Onze showrooms bevinden zich in Veenendaal en Tiel. Hier beschikken wij over vele stalen van graniet, composiet, keramiek, RVS en Dekton. Wij geven u dan toelichting en advies over de verschillende materialen.