Transportstrook:

Een stenen strook die vaak in een uitsparing achterblijft en dient voor extra stevigheid tijdens transport en montage!
Infrastructuur:

Letterlijk het onderliggende. Bij een toepassing voor een keukenblad bedoelen wij o.a. de algehele constructie keuken zoals de draagkracht alsook de uitlijning aan voorzijde én bovenzijde (waterpas) etc.

Diensten

Inmeten

Het inmeten van een werkblad is een gratis service bij aankoop van een werkblad van € 1000,- of meer. (excl. bezorg-montage kosten en eventuele accessoires)

Na acceptatie van uw offerte komen wij graag bij u inmeten. Tijdens dit bezoek nemen wij de benodigde maten op en controleren wij of uw wensen technisch gezien mogelijk zijn.

Wanneer wij bij u komen inmeten nemen wij diverse kleurstalen mee zodat u ter plekke de juiste keuze kan maken.

NB! Wanneer u nog geen concrete ideeën heeft m.b.t. materiaal- en/of kleurkeuze adviseren wij u een van onze showrooms te bezoeken. Tijdens dit bezoek is er alle aandacht om u goed te adviseren en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Leveren

Onze leveringsopties zijn als volgt:

Afhalen
U haalt het werkblad op bij ons magazijn in Tiel aan de Marconistraat 7b Tiel.

Houd bij deze optie rekening met de onderstaande punten:

Bezorgen
Wanneer u gekozen heeft voor bezorgen wordt het werkblad bij u op locatie afgeleverd. Wij brengen hiervoor € 95,- incl. BTW in rekening. Bezorgen is mogelijk in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. (andere landen i.o.)

Houd bij deze optie rekening met de onderstaande punten:


Montage

Het werkblad wordt bij u op locatie bezorgd en gemonteerd. Wij brengen hiervoor € 295,- incl. BTW in rekening. De standaardmontage is mogelijk in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. (andere landen i.o.)

Wanneer u voor montage kiest houdt u dan rekening met de onderstaande punten:


Zelf maatvoering aanleveren?

Dat kan.

Houdt u echter wel rekening met de onderstaande punten:


Zelf plaatsen?

Dat kan. Het sentiment is dat het plaatsen van een werkblad een kwestie is van “neerleggen”. Zelfs wanneer het professioneel is ingemeten, is dit vaak niet het geval.

Het monteren van een werkblad is ook het perfect laten aansluiten op de keukenkasten.

Onze inmeters doen hun uiterste best om zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Het is echter normaal dat de monteurs op locatie aanpassingen zullen moeten maken aan het werkblad.

Hieronder een opsomming die bij het plaatsen van een werkblad komen kijken:

Wanneer u geen ervaring heeft met plaatsen van werkbladen raden wij u aan het blad door ons te laten monteren. Wij hebben de ervaring, kennis, het vakmanschap en middelen hiervoor in huis.

Levert u zelf de maten van het werkblad aan of kiest u er voor om zelf het werkblad te monteren. Dan kiest u er dus ook voor om het blad “in het werk” zo nodig zelf aan te passen voor een perfecte plaatsing.

Leest u bij het kopje bezorgen waar u rekening mee moet houden.