Merken

Wij zijn officieel dealer van diverse merken composiet en graniet.
Hieronder ziet u meer informatie over de merken.

Sfeerfoto Silestone

Silestone

Onze Silestone collectie vindt u onder de "composiet" kleuren.
Hier zijn de Silestone kleuren aangeven met het logo: Silestone logo

Wenst u meer informatie over Silestone, dan kunt u terecht op de website van Silestone.
Door de veranderende markt kan het zijn dat u elders of bij Silestone zelf een kleur vind die u niet bij ons kunt vinden. Waarschijnlijk kunnen wij alsnog de gewenste kleur leveren voor een zeer scherpe prijs!
Informeer naar de mogelijkheden.

Garantie

Silestone geeft 10 jaar garantie op het materiaal! Maar dan moet er wel voldaan zijn aan het onderhoudsadvies en dient u zichzelf hiervoor te registreren via de website www.silestone.com

Over Silestone

Silestone bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen met minimale voegen. Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die onnoemelijk veel decoratiemogelijkheden bieden: van een keukenwerkblad tot een meubelontwerp.

Kwarts is gekristalliseerd siliciumdioxide (SiO2), gewoonlijk wit of transparant, hoewel het andere kleuren kan hebben als het in aanwezigheid van onzuiverheden wordt gevormd. Het wordt verkregen in zuivere staat of het is aanwezig in andere componenten. Vanwege de hoge hardheid en de zuurbestendigheid wordt kwarts gebruikt voor de vervaardiging van de meest uiteenlopende producten die precisie en hoge prestaties vereisen. Dit kwarts is het hoofdbestanddeel van de Silestone platen. Silestone is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren. Zo is er voor elke persoonlijke stijl een passende Silestone kleur met een smaakvolle afwerking. Silestone is zeer krasbestendig, maar om uw werkblad als nieuw te houden raden wij altijd het gebruik van een snijplank of onderzetter aan.

Afmeting en afwerking

De afmeting van een plaat Silestone bedraagt 300cm x 138cm. Daarnaast kan een Silestone werkblad op uiteenlopende manieren afgewerkt worden, dik of dun, rond of hoekig, er zijn verschillende mogelijkheden. Silestone is een toonaangevend kwarts composiet dat is uitgegroeid tot de onbetwiste wereldmarktleider. Dankzij het uitgebreide netwerk van Cosentino is Silestone overal ter wereld verkrijgbaar.

Sfeerfoto Diresco

Diresco

Onze Diresco collectie vindt u onder de "composiet" kleuren.
Hier zijn de Diresco kleuren aangeven met het logo: Diresco logo

Wenst u meer informatie over Diresco, dan kunt u terecht op de website van Diresco. Door de veranderende markt kan het zijn dat u elders of bij Diresco zelf een kleur vind die u niet bij ons kunt vinden. Waarschijnlijk kunnen wij alsnog de gewenste kleur leveren voor een zeer scherpe prijs!
Informeer naar de mogelijkheden.

Over Diresco

Diresco is een kwartscomposiet samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten worden via een uniek procedé gebonden tot een oersterk materiaal dat de vergelijking met diamant doorstaat. De kwartscomposiet laat zich in iedere interieuromgeving en onder nagenoeg om het even welke situatie probleemloos toepassen. Enkele van die eigenschappen zijn: krasbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk.

Afmeting en afwerking

De afmeting van een plaat Diresco bedraagt circa 300cm x 140cm. Daarnaast kan een Diresco werkblad op uiteenlopende manieren afgewerkt worden, dik of dun, rond of hoekig, er zijn verschillende mogelijkheden.

Sfeerfoto Caesarstone

Caesarstone

Onze Caesarstone collectie vindt u onder de "composiet" kleuren.
Hier zijn de Caesarstone kleuren aangeven met het logo: Caesarstone logo

Wenst u meer informatie over Caesarstone, dan kunt u terecht op de website van Caesarstone. Door de veranderende markt kan het zijn dat u elders of bij Caesarstone zelf een kleur vind die u niet bij ons kunt vinden. Waarschijnlijk kunnen wij alsnog de gewenste kleur leveren voor een zeer scherpe prijs! Informeer naar de mogelijkheden.

Over Caesarstone

CaesarStone is een composiet steen en bestaat voor 93% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 7% uit polyester bindmiddel en pigmenten. Door de combinatie van technologie en natuur heeft uw CaesarStone een exclusieve uitstraling en unieke eigenschappen verkregen. Enkele van die eigenschappen zijn: niet-poreus, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is CaesarStone ideaal voor elk interieur.